Opleidingen & Trainingen

gegroepeerd per vakgebied

De opleidingen zijn op per vakgebied gesorteerd.

Snel naar een van de vakgebieden?

Vakgebied

Communicatie & Markting

De opleidingen zijn op willekeurige volgorde gesorteerd.

Leergang Webredacteur

In de opleiding Webredacteur leer je hoe je de gebruiksvriendelijkheid van sites beoordeelt aan de hand van Google Analytics en verschillende usability-methoden. Natuurlijk kun je na deze brede opleiding ook als geen ander teksten schrijven en redigeren, van wervende copy tot SEO-proof artikelen.

Social Media Professional

Tijdens de Cursus Social Media Professional leer je de mogelijkheden van de verschillende netwerken kennen en leer je hoe je ze integreert in jouw online marketingstrategie.

Prince2 - Project Management

Dit certificaat bewijst dat u de methode beheerst voor een uitvoering van effectief projectmanagement.

Niet alleen de uitvoering, maar ook de communicatie met stakeholders rondom projecten.

NIMA Marketing A

Na de opleiding ben je bekend met het hele marketingproces. Je weet hoe je jouw product of dienst positioneert in de markt en hoe je hierbij verschillende marketinginstrumenten inzet.

NIMA Communicatie A

Met je opgedane kennis kun je modellen en theorieën in communicatie vertalen naar een duidelijk en concreet communicatieplan voor je organisatie. Ook ben je in staat online en offline content te produceren en kun je een mediaplan opstellen.

Adobe Creative Suite

In de opleiding voor Adobe Creative Suite leer je het gebruik en de mogelijkheden van de Adobe programma's in het pakket. In de opleiding komen voornamelijk Adobe Acrobat Pro, Adobe Indesign, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator aan bod.

Vakgebied

Management

De opleidingen zijn willekeurig gesorteerd.

Inzicht in Invloed

Leer aan de hand van het Invloedmodel® wat het effect is van je huidige gedrag op anderen. Ervaar hoe je succesvol kunt zijn, als je het eens anders aanpakt dan je gewend bent. Als regisseur van je eigen leerresultaat bepaal je tijdens deze training zelf je leerdoelen, de invulling van je persoonlijke programma én hoe ver je buiten je comfortzone wilt stappen om het beoogde resultaat te bereiken. Zo word je altijd succesvol in het behalen van de doelen die je voor ogen hebt!

Middle Management

Als middle manager ben je het verbindingsstuk tussen het (hoger) management en de medewerkers. Je motiveert anderen en zorgt ervoor dat iedereen handelt volgens de visie en strategie van de organisatie. Daarom wil je efficiënt kunnen schakelen, je goed kunnen inleven in verschillende situaties én uitstekend kunnen communiceren. Tijdens de Middle Managementopleiding van ISBW doe je de vaardigheden op die je nodig hebt met betrekking tot communicatie, leiderschap en planning.

Voortgezet Management

Een verdere verdieping in het management vak en een vervolg op de opleiding Middle Management van ISBW.

Prince2 - Project Management

Dit certificaat bewijst dat u de methode beheerst voor een uitvoering van effectief projectmanagement. U leert bijvoorbeeld hoe u binnen het budget blijft, hoe u risico’s kunt beheersen, problemen kunt verminderen en projecten tijdig kunt leveren.

Start@ING Manager; Management leergang van ING

Een opleiding voor startende managers. Speciaal door N.C.O.I. toegespitst op de managementomgeving van de ING Groep.

Vakgebied

Algemeen & IT

De opleidingen zijn op willekeurige volgorde gesorteerd.

HBO Bedrijfskunde I

Een bedrijfskundige heeft kennis van alle processen binnen het bedrijf. Je begrijpt hoe de processen samenwerken en waar problemen ontstaan. Je kunt deze processen analyseren en waar nodig verbeteren. Kennis van bedrijfskunde, procesmanagement en projectmanagement helpt je hierbij.

Cambridge Advanced English

Een C1 Advanced kwalificatie toont aan dat je:
- een academische cursus op universitair niveau kunt volgen
- effectief kunt communiceren op management- en professioneel niveau
- met vertrouwen kunt deelnemen aan werkvergaderingen of academische tutorials en seminars
- jezelf kunt uitdrukken met een hoog niveau van vloeiendheid.

CIPM | Privacy Management

Met het certificaat Certified Information Privacy Manager (CIPM) zijn privacy en gegevensbeschermingsprofessionals in staat om alles te doen wat nodig is om een privacyprogramma op te zetten, te onderhouden en te beheren binnen de hele levenscyclus van een onderneming. CIPMs hebben kennis van privacy wet- en regelgeving en weten hoe deze toe te passen in hun organisatie.

CIPP/E | European Privacy Professional

De Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) biedt uitgebreide GDPR kennis, perspectief en begrip om naleving en succesvolle gegevensbescherming in Europa te waarborgen - waarmee DPO's zich kunnen voorbereiden op de loopbaanmogelijkheden die deze ingrijpende wetgeving met zich meebrengt.

Secretaresse Opleiding

Na afloop van deze vakopleiding kun je als secretaresse een team of afdeling ondersteunen of zelf als persoonlijk secretaresse voor de directeur of manager werken.

MAVO-D

Middelbaar Algemeen Voortgezet Onderwijs op D-niveau.

Excel Expert
Analyse & Rapportage

Excel Expert
Formulieren & Sjablonen

MS Frontpage

MS Word & Excel Advanced

AMBI HG.1
Organiseren met informatietechnologie

Vakgebied

Financiën

De opleidingen zijn op willekeurige volgorde gesorteerd.

Schuldhulpverlening

Het doel van schuldhulpverlening is de geldzaken van een cliënt onder controle krijgen en financiële problemen in de toekomst voorkomen. Hiervoor moet een schuldhulpverlener budgetkennis overdragen en vaardigheden aanleren. Hiermee kan de cliënt zelfstandig en op een verantwoorde manier zijn financiële administratie bijhouden. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Dit is altijd het uitgangspunt voor de schuldhulpverlener.

Budget Coach

Steeds meer mensen doen een beroep op een budgetcoach, omdat zij de grip op hun financiën verloren hebben. Het doel van budgetcoaching is om deze mensen te helpen weer overzicht in hun financiën te krijgen en een financieel gezonde toekomst te creëren. Een dergelijk coachingstraject vindt plaats op vrijwillige basis, dit houdt in dat de cliënt er alleen zelf voor kan kiezen of hij hiervan gebruik wil maken of niet. Dit maakt het een hele verantwoordelijke baan, waarbij je niet alleen over de juiste inhoudelijke kennis moet beschikken, maar ook over de juiste beroepsvaardigheden.

WFT Permanente Educatie & Permanent Actueel

Voor alle WFT certificaten geld dat ik de Permanent Actueel ben en de jaarlijkse certificaten hiervan kan overleggen. Maar ook de wettelijke Permanente Educatie examens met goed gevolg heb afgerond.

WFT Adviseur Basis

Met het Wft-modulecertificaat Basis kun je klanten informeren over financiële diensten en hen doorverwijzen naar de juiste specialist. Je behandelt klantvragen als eerstelijns contact en vergaart kennis over betalen, sparen en verzekeringen.

WFT Adviseur Inkomen

Als inkomensadviseur adviseer je over inkomensrisico tijdens ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Je kunt daarnaast schadebehandelingen afwikkelen, klanten begeleiden over re-integratietrajecten én je weet de ins en outs van de dienstverlening van Arbo-instanties.

WFT Adviseur Hypothecair Krediet

Als hypotheekadviseur is het belangrijk dat het plaatje past bij de wensen en toekomstplannen van je klant. Je weet de behoefte van de klant in kaart te brengen en beschikt over de juiste vaardigheden die nodig zijn om je klanten van kwalitatief goed advies te voorzien.

WFT Adviseur Schade Zakelijk

Wanneer je in het bezit bent van het Wft-diploma Schade Zakelijk ben je in staat om zakelijke klanten te adviseren over verschillende schaderisico’s. Je bemiddelt in zakelijke schadeverzekeringen en kunt onderscheid maken tussen materiële en vermogensbeschermende schadeverzekeringen.

WFT Adviseur Schade Particulier

Beschik je over de beroepskwalificatie Wft Schade Particulier, dan mag je jezelf schadeadviseur noemen. Je bemiddelt in particuliere schadeverzekeringen zoals auto-, woon-, reis-, rechtsbijstand- en vele andere verzekeringen.

WFT Adviseur Vermogen

Met het Wft-modulecertificaat Vermogen kun je klanten informeren over financiële diensten en hen doorverwijzen naar de juiste specialist. Je behandelt klantvragen als eerstelijns contact en vergaart kennis over betalen, sparen en verzekeringen.

WFT Adviseur Consumptief krediet

Als Adviseur Consumptief Krediet ben je bezig met het analyseren van de gegevens en kredietbehoefte van de klant voor consumptieve bestedingsdoelen. Je beoordeelt de leencapaciteit, kent de opties qua aanvullende betaalbeschermers en informeert de klant over diverse aflossingsvormen.

Zijn andere opleidingen gewenst?

Ik heb de motivatie en skills om andere opleidingen op korte termijn te behalen.

Foto waarin de hoofdpersoon presenteert.